Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Willian vil være villig til at overveje at blive i Chelsea
08 Jun

Willian vil være villig til at overveje at blive i Chelsea

Willian er en spiller, som Chelsea-fans kender. Han har spillet for holdet i 7 sæsoner. Willian bar en Chelsea trøje nr. 10, og han spillede også for Seleção Brasileira de Futebol. Willians største stunt er hans fremragende driblingsevne, som kan hjælpe hans holdkammerater med at gribe bolden og hjælpe målet.

Willians kontrakt hos Chelsea er ved at udløbe. Hvilken klub bliver hans næste billige fodboldtrøjer? På grund af Willians alder foreslog Chelsea en to-årig fornyelseskontrakt. Willian afviste kontrakten, og han håber, at holdet fornyer ham i yderligere tre år. De to sider kunne ikke nå til enighed, så Chelsea var nødt til at vælge at opgive denne fremragende spiller.

Chelsea har underskrevet med Hakim Ziyech fra Ajax Amsterdam før, så Willians afgang medfører ikke meget forandring for holdet. Hvis Willian kan vælge at blive, vil Chelsea være mere stabil på grund af ham. Intet hold kan ikke overleve på grund af hvem der forlod, kun på grund af deres tilstedeværelse vil øge holdets styrke.

Mest viste produkter