Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Vil Ernesto Valverde være i Barcelona efter dette spil?
06 Jan

Vil Ernesto Valverde være i Barcelona efter dette spil?

Barcelona trak 2-2 med RCD Espanyol i 19. runde af La Liga. Barcelona, ​​der kunne have vundet spillet, trak sig på grund af trænerens taktiske problemer. Måske træner Barcelona arbejder på en ny strategi, men han forventede ikke, at resultatet var tilfredsstillende. Kunne ikke vinde det første spil i 2020, er Barcelona-spillere skuffede over at tage på deres billige fodboldtrøjer og forlade stadion.

Barcelonas træner Ernesto Valverde kæmpede ned for at se på banen i et stykke tid, så rejste han sig pludselig og gik ud af banen med trist udtryk. Selv fans kan se, at Luis Su á rez ikke havde den fysiske styrke til at støtte spillet i anden halvdel. Er det ikke svært for Ernesto Valverde at se det? Da Barcelonas midtbane allerede var svag, erstattede træneren endda Antoine Griezmann. Er Antoine Griezmann ikke så fit som Suarez? I slutningen af ​​spillet blev tilskuere i Barcelona trøje rasende over Ernesto Valverdes handlinger.

Barcelona er i øjeblikket øverst på tabellen, men holdet står stadig over for en masse problemer. Det må siges, at Ernesto Valverde virkelig ikke bruger spillerens personlige fordele. Gode ​​spillere er trukket tilbage under hans vejledning. Træneren, der er en fremragende spiller, der spiller foran og vinger, arrangerer endda Antoine Griezmann til at gå til midtbane og vogte. Antoine Griezmann er 28 år gammel, og hans styrker er indstillet, ikke noget, der kan ændre sig, når han begynder at træne klokken 18. Skal Ernesto Valverde tænke på hans faglige færdigheder?

Mest viste produkter