Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Troen på spillernes hjerter kan understøtte den eksplosive styrke
21 Jun

Troen på spillernes hjerter kan understøtte den eksplosive styrke

Det første hold, der udelades i europacupen denne sæson, er Tyrkiets fodboldlandshold. De endte alle med fiasko i alle tre spil. Det schweiziske fodboldlandshold besejrede Tyrkiets fodboldlandshold 3-1 for at komme videre til den kvalificerende status. Holdet opnåede i alt 1 sejr, 1 uafgjort og 1 tab. I dette spil scorede det schweiziske fodboldlandshold tre perfekte mål, og fansen på scenen viftede med deres EURO 2020 trøje for at fejre. Det schweiziske fodboldlandshold spillede et smukt spil, og de sikrede også den sidste chance for at komme videre.

Dette spil mellem det schweiziske fodboldlandshold og Tyrkiets fodboldlandshold gjorde Xherdan Shaqiri til den mest blændende stjerne igen. Hans to vidunderlige mål vandt varm bifald fra publikum. Xherdan Shaqiri spiller for Liverpool, men han har ikke mange muligheder for at optræde i klubben. Liverpool er i øjeblikket domineret af angriberne Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino, så han værdsættes ikke af træner Jürgen Klopp. I de sidste ti år i det schweiziske fodboldlandshold har Xherdan Shaqiri altid været folks stolthed. Han vandt titlen som fodboldspiller i Schweiz i 2011 og 2012.

Xherdan Shaqiri er meget glad for at kunne bære den Schweiz EURO 2020 trøje og han takkede landsholdet for deres tillid og støtte. Perioden 2010-2012 var den mest strålende periode i Xherdan Shaqiris karriere. Han skiftede mange hold på 14 år. Xherdan Shaqiri havde også Bayern München trøje og Inter trøje før. Han ønskede, at han kunne stabilisere sig og spille godt for et hold indtil pensionering. Xherdan Shaqiri blev ikke taget alvorligt af klubben, og det schweiziske fodboldlandshold blev det mest ærefrygtindgydende hold i hans sind. Fordi Xherdan Shaqiri har det schweiziske folks tillid og støtte i sit hjerte, kan han hver gang han deltager i landsholdet give en fantastisk præstation.

Mest viste produkter