Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Tro på disse Real Madrid-veteraners hjerter
18 Apr

Tro på disse Real Madrid-veteraners hjerter

Alle så kampen mellem Real Madrid og Sevilla, og de måtte beundre de gamle spilleres stærke vilje. At huske på, at Real Madrid gav Luka Modrić Ballon d'Or, var faktisk en korrekt beslutning, men denne beslutning blev afvist af mange mennesker på det tidspunkt. Efter så mange års vidner fandt alle ud af, at Luka Modrićs heroiske præstation, der assisterede Ronaldo, er forbi, og nu hjælper han igen Karim Benzema til at blive den bedste angriber.

Luka Modrićs rolle er som midtbanespiller, hans rolle er at hjælpe fremadrettede holdkammerater til at score mål og forsvare modstanderens angreb. Så Luka Modrić kommer langt fra de angribere i form af mål, men han overgår ofte mange spillere i overordnede mål og assists. Klubfans har fokus på antallet af mål, mens landsholdsfans ofte er mere opmærksomme på spillernes indsats og indsats. Så i hjertet af Kroatiens fans er fodboldtøj Modrić repræsentanten for styrke.

Uanset om Luka Modrić er iført en Kroatien fodboldtrøje eller en Real Madrid trøje, er den nummereret 10. I alles øjne ligner Luka Modrićs status Lionel Messi, begge er repræsentanter for nr. 10-billige fodboldtrøjer. Der er måske flere fans i verden, der elsker Lionel Messi, men de fans, der elsker Luka Modrić, er en gruppe talentfulde mennesker med en fremragende observation af fodbold.

Mest viste produkter