Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Tottenham Hotspurs løbende indsats
31 Jul

Tottenham Hotspurs løbende indsats

Audi Cup Tottenham Hotspur 1-0 sejr over Real Madrid til at komme ind i finalen, i år kom Tottenham Hotspur ind i finalen igen. Nederlaget i Champions League-finalen reducerede Tottenham Hotspur trøje herlighed. Dette er Tottenham Hotspurs største skuffelse i år, og han mistede alt i det sidste spil.

Denne kamp med Real Madrid kan vindes, mere er, at spillerne griber muligheden. Fejl fra Real Madrid-spillere blev udnyttet godt af Harry Kane og scoret, hvilket også var et sjældent mål for begge hold. Real Madrid mislykkedes igen, og målmandens billige fodboldtrøjer blev snavset og undlod at blokere modstanderens mål. Real Madrid-spillere er skuffede over at gå ud af fodboldbanen, ved ikke, om glansen kan gendannes.

Tottenham Hotspur er sikker på Audi Cup og skal vinde den. Fans venter på starten af ​​det næste spil for at hjælpe Tottenham Hotspur. Der er mange reklamer på gaden, som tanker Tottenham Hotspur, i troen på, at alt hører til dem, der har arbejdet hårdt. Fejl efter fiasko baner vejen for succes, og sejren ligger foran.