Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Tottenham Hotspur ud af British Union Cup
25 Sep

Tottenham Hotspur ud af British Union Cup

Afslutningen af ​​tredje runde af British Union Cup viser også kløften mellem holdets fremtidige spillere. Spillerne i denne form for kamp er normalt nye træningsmuligheder for spillere. Tottenham Hotspur tabte 3-4 på straffe til Cochester United og tabte. Arsenal slog Nottingham Forest 5-0 for at kvalificere sig til næste kamp. Manchester City slog Preston 3-0, og den bedste spiller i spillet var Rachem Sterling i nr. 7-billige fodboldtrøjer.

Manchester City sender nye spillere og giver erstattere chancen for at øve i dette spil. Det er let at vinde hele spillet, og der er ikke meget modstand. Manchester Citys nye generation af fodboldspillere så også bevis på styrke, og de kunne vinde et spil smukt uden ledelse af hovedspillerne. Med sådan talent i Manchester City er det meget lettere at vinde.

Manchester City, ledet af Josep Guardiola I Sala, er blevet opgraderet til en vis grad. Nu kan fansen ses overalt i gaderne iført Manchester City trøje, hvilket er det direkte udtryk for fansens tilbedelse af holdet. Uanset hvilken slags spil, kan Josep Guardiola I Sala arrangere spillerne godt og ikke lade dem blive for trætte. Træner er nøglespillere i beslutningen af ​​holdets sejr. Deres nøjagtige taktik og visdom er uadskillelige.

Mest viste produkter