Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Tottenham Hotspur har ikke ændret situationen med tilføjelsen af José Mourinho
24 Dec

Tottenham Hotspur har ikke ændret situationen med tilføjelsen af José Mourinho

손흥 blev sendt afsted igen med et rødt kort. Hvad helvede foregår der? I den 18. runde af Premier League tabte Tottenham Hotspur mod Chelsea 0-2 hjemme. Tottenham Hotspur-spillere har haft en utrolig række begivenheder i dette spil, måske vil de også vinde spillet. Selvom Tottenham Hotspur har erstattet den nye træner, er holdet stadig i en ustabil tilstand, og den stiltiende forståelse blandt spillerne er stadig ikke nok.

Selvom Chelsea ikke har nogen fremragende rekord, har holdet altid været i en stabil tilstand. Chelseas træner er studerende af Tottenham Hotspur-træner José Mourinho. Paret af lærere og studerende kæmper på vegne af deres respektive billige fodboldtrøjer. Chelsea brugte en ihærdig forsvarsstrategi for at blokere Tottenham Hotspur-spillerne. Det var ikke forventet, at Tottenham Hotspur-spillerne skød mod modstanderen, fordi de blev opfanget. I dette spil mistede Tottenham Hotspur scoringen og mistede spillerens mentalitet.

손흥 blev sendt direkte ud, fordi han med vilje stampede Chelsea-spillere. Når jeg ser 손흥 iført en Tottenham Hotspur trøje langsomt gå mod bagsiden af ​​garderobens indgang, ved jeg virkelig ikke, hvorfor 손흥 disse opførsler på lavt niveau har ofte vist sig for nylig. Er det virkelig muligt at ignorere spillernes fysiske sikkerhed for sejrens skyld? Glemte han det oprindelige princip som spiller?

Mest viste produkter