Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Tottenham Hotspur, der vandt Champions League-løberen, har mistet spillerens forfølgelse
17 Jan

Tottenham Hotspur, der vandt Champions League-løberen, har mistet spillerens forfølgelse

Tottenham Hotspur slog Middlesbrough 2-1 i tredje runde af FA Cup i 2019-20. Tottenham Hotspur-spillere, der ikke har vundet i lang tid, kysser alle deres billige fodboldtrøjer begejstrede og lykønsker dem med deres sjældne sejr. Sejren i dette spil er også det første mål for Tottenham Hotspur i FA Cup. I de sidste fem kampe tabte holdet eller trak holdet.

Den nye træner i Tottenham Hotspur har ikke givet holdet flere sejre, men er nødt til at møde forvirringen over spillere, der forlader holdet. Christian Eriksen er en vigtig midtbanespiller i Tottenham Hotspur. Han spillede 10 mål og 17 assists sidste sæson og nåede også finalen i Champions League med sine holdkammerater. men uanset hvilken overtalelsestrener Jos Mourinho sagde, besluttede Christian Eriksen at tage fra Tottenham Hotspur trøje og ikke fornye holdet. Tottenham Hotspur, der har mistet kernen i midtbanen, vil have større vanskeligheder. Vi tror dog, at holdet aldrig vil mangle talenter. Hvis der er spillere, der afslutter, vil der være nye spillere.

Der er rygter om, at Christian Eriksen vil tilslutte sig Inter Milan for 18 millioner euro. Inter Milan har lanceret forskellige rekrutteringer om vinteren. De har mistet deres kvalifikation til Champions League, så de er nødt til at foretage større justeringer for at vinde Scudetto. Fremskridtene med Inter Milan denne sæson er indlysende for alle, så 2020 vil være en vigtig fase i Inter Milan-reformen og den første klub for disse spillere, der realiserer deres ideal til fodbold.

Mest viste produkter