Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
To forskellige tårer fældet i finalen
12 Jul

To forskellige tårer fældet i finalen

Denne sæsons Copa América-finale er slut. Argentinas fodboldlandshold besejrede Brasiliens fodboldlandshold 1-0. Lionel Messi realiserede sit ønske i mange år, og han blev rørt til tårer. Selvom Lionel Messi ikke spillede det bedste i spillet, har han arbejdet meget hårdt for at afslutte det sidste spil. Da Lionel Messis sved gennemblødt Argentina fodboldtrøje, løftede han sig igen og tørrede de rørende tårer i ansigtet væk. Lionel Messi er ikke længere ung, og det er vidunderligt, at han kan høste den Copa América, han begærede på dette tidspunkt.

Neymar græd højt efter kampen, der var for meget uvillighed i hans hjerte. År senere optrådte Neymar på samme bane med Lionel Messi igen, men til sidst tabte han til sin modstander. Neymar ønskede at vinde Lionel Messi, men det var en skam, at han stadig tabte i spillet. Da de bar Barcelona trøje sammen, følte Neymar, at det var svært at skille sig ud under Lionel Messis aura. Neymar følte, at hans evner ikke var dårligere end Lionel Messi, så han startede igen uanset andres modstand mod at slutte sig til Paris Saint-Germain.

Neymars tårer blev fyldt med for meget tristhed, og han løftede den Brasilien fodboldtrøje på sin krop og begyndte at græde højt. Neymar var sønderknust for at miste spillet, og han var også bange for, at han muligvis ikke ville være i samme spil med Lionel Messi i fremtiden. Lionel Messi har forladt Barcelona. Hvis han ikke vælger at spille, har Neymar ikke en chance for at vinde kampen mod Lionel Messi igen. Tilskuere, der har set spillet seriøst, kan føle, at Lionel Messis fysiske styrke er faldet, og han gled og gled på foden, da han var ved at score en aflevering. Da Lionel Messi ikke engang havde en rotation for Barcelona de seneste år, valgte han at spille i næsten ethvert spil. Uanset hvordan Lionel Messis næste karriere vil udvikle sig, er han en dreng i fodbold, der virkelig forstår det sjove ved fodbold.

Mest viste produkter