Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Tilskuere venter på den endelige placering af Premier League
13 Jul

Tilskuere venter på den endelige placering af Premier League

Placeringen af ​​Premier League er altid ændret, og meget er ændret i den 35. runde af spillet. Liverpool Football Club 1-1 trak Burnley, Chelsea tabte 0-3 til Sheffield United, Tottenham slog Arsenal 2-1. Det mest uventede er, at Leicester City1-4 tabte mod AFC Bournemouth. Leicester Citys rekord har været faldende siden omstarten.

I Premier League-rankingen er der ikke meget forskel fra Chelsea på tredjeplads til Burnley på tiende plads. Så hvert næste spil kan muligvis ændre promoveringsrankingen mellem holdene, hvem går videre til top fem i de resterende tre runder? Hvert hold i Premier League har meget fanstøtte, og deres billige fodboldtrøjer sælges over hele verden. Hver fodbold tøj har sin unikke betydning i fodboldstil, Liverpool trøje er blevet den mest glorie-souvenir denne sæson.

Manchester City besejrede Brighton & Hove Albion 5-0, stadig det stærkeste Premier League-hold i publikum. Pep Guardiola er virkelig en fantastisk træner. Han ville bringe Barcelona til det stærkeste hold i La Liga. Manchester City er også det mest offensive hold. Et stærkt hold er uadskilleligt fra gode spillere, men træneren er holdets åndelige sjæl. Uden eksistensen af ​​åndelig sjæl er det vanskeligt for holdet at opnå denne enhed.

Mest viste produkter