Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Thomas Müller blev rekrutteret på landsholdet igen efter to års stilhed
31 May

Thomas Müller blev rekrutteret på landsholdet igen efter to års stilhed

Europacupen er ved at begynde. Efter at Die deutsche Fußballnationalmannschaft tabte UEFA Nations League-kamp sidste år, foretog holdet justeringer i spillerne. I de sidste to år spillede Thomas Müller en fremragende præstation i FC Bayern München, og landsholdet rekrutterede ham igen. I 2018 blev Thomas Müller udvist af landsholdet på grund af et tab på banen. Han har ikke brugt Tyskland fodboldtrøje siden da.

Nu er Thomas Müller vendt tilbage til landsholdet, og han er meget taknemmelig for holdets tillid. Thomas Müller er overbevist om, at for mange forklaringer på nogle ting er ubrugelige, og hvad de har brug for mere, er en konkurrence om styrke. Hver gang Thomas Müller bærer Bayern München trøje for at deltage i et spil, håber han, at hans tilstedeværelse vil bringe holdet flere sejre. Fortiden er blevet fortiden, Thomas Müller vil høste et mere perfekt selv i det tabende spil.

Thomas Müller har altid været en spiller, der betaler lydløst. Han er ligeglad med, hvor meget hans personlige data er, men hvad han bryr sig om, er holdets ære. Efter begivenhederne i 2018 indså Thomas Müller den dybere betydning af fodbold. Holdningen til livet er den samme. Når han bliver værdsat af andre, er han en stærk rolle. Og når de ikke værdsættes af holdet, skal vi først gøre vores del.

Mest viste produkter