Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Ser frem til hver kamp i Atl TICO de Madrid
02 Sep

Ser frem til hver kamp i Atl TICO de Madrid

Atl TICO de Madrid slog Ewal 3-2 i den tredje runde af Spanien i sæsonen 2019-20, hvilket var Atltico de Madrids tre sejre i træk. Kort efter spillets start scorede Ewal to mål, og fansen iført Atlético Madrid trøje var ivrige. Atl TICO de Madrid har ført hele vejen siden starten af ​​den nye sæson uden at tabe et spil. Hvis de vil bryde rekorden, er de nødt til at holde den op.

De spillere, som Atl TICO de Madrid bragte i år hjalp virkelig holdet. Jopono F LIX har scoret mål for holdet igen og igen, og efter disse kampe er han blevet mere stabil. På banen løber Jordo F LIX altid hurtigere end andre, og det store billige fodboldtrøjer ser især energisk ud i Jordo Flixs slanke figur. Siden Jopono F LIX kom med, har Atl TICO de Madrid tilføjet en ny gruppe teenage-fans, der værdsætter Jopono Flixs fodboldånd.

Atl TICO de Madrid har vundet en vindende række i starten af ​​den nye sæson. Vil de være mestre i La Liga i år? Dette års Atl TICO de Madrid-spil vil altid give dig forskellige glans, men også lade dig se deres alvorlige holdning til at spille i år. Atl TICO de Madrid forventer, at du medbringer udsøgte fodboldkampe med forskellige fodboldstilarter.