Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Ser frem til den spændende matchup mellem Neymar og Lionel Messi
15 Jan

Ser frem til den spændende matchup mellem Neymar og Lionel Messi

I 2020 har Neymar virkelig ændret sig meget. I den 20. runde af Ligue 1 scorede Neymar tre mål alene. I slutningen af kampen trak Paris Saint Germain 3-3 med som Monaco, og Neymars mål kunne ikke bringe sejr til holdet. Neymar, iført Paris Saint-Germain trøje, er meget smuk i dette spil. Hvert mål er så sprødt og sprødt, hverken forbipasserende eller driblende kan overgås. Den bestemte Neymar er virkelig anderledes. Den hurtige bevægelse på banen er ligesom den i Barcelona.

Hvilke ændringer vil Neymars opvågning medføre for holdet? Vil Paris Saint Germain vinde det sidste mesterskab i Champions League? I 2020 ser vi stadig frem til Neymars konkurrence, fordi folk som ham altid kan bringe en masse overraskelser til publikum, når de er besluttsomme. Lionel Messi håber altid, at Neymar kan vende tilbage til Barcelona, ​​men som tingene står, kan de ikke længere være holdkammerater.

Champions League-knockout starter i endnu en måned. Dette års Copa America kunne ikke se Lionel Messi og Neymar-duellen på grund af Neymars skade. Neymar elsker nu billige fodboldtrøjer og er villig til at kæmpe for holdet. Jeg tror, ​​Neymar og Lionel Messi vil få en dejlig kamp på Champions League-fasen.

Mest viste produkter