Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Seleção Portuguesa de Futebol vandt den første sejr i den anden UEFA Nations League
07 Sep

Seleção Portuguesa de Futebol vandt den første sejr i den anden UEFA Nations League

Den anden UEFA Nations League-konkurrence er startet, men publikum kunne ikke se CRISTIANO RONALDO iført en Portugal fodboldtrøje. Portugal har produceret mange fremragende spillere i de sidste ti år, og landsholdets rekord har ført listen. CRISTIANO RONALDO var fraværende på grund af skade, men Seleção Portuguesa de Futebol besejrede Hrvatska nogometna reprezentacija 4-1 for at vinde den første sejr i den nye sæson.

Seleção Portuguesa de Futebol besejrede Nederlands voetbalelftal 1-0 sidste år for at vinde det første UEFA Nations League-mesterskab. Denne sæson håber Seleção Portuguesa de Futebol at fortsætte med at vinde mesterskabet. Seleção Portuguesa de Futebols modstandere i denne gruppe er Frankrig og Hrvatska nogometna reprezentacija. Fans tror, ​​at CRISTIANO RONALDO kan føre holdet til at vinde spillet. Selvom fremragende spillere som Luís Figo har trukket sig tilbage fra Seleção Portuguesa de Futebol, kan styrken på juniorspillere ikke undervurderes.

I det første spil tabte Hrvatska nogometna reprezentacija til Portugal med 3 point, og spillerne viste alle ulykkelige udtryk. Kroatien fodboldtrøje har altid været tema med rød og hvid plaid, blå som farvepalet og hvide bukser. Den enkle og lyse røde og hvide billige fodboldtrøjer har altid været ønsket af fans af Hrvatska nogometna reprezentacija. De håber, at spillerne ikke bliver modløse.

Mest viste produkter