Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Sæsonen 2019-20 af Chelsea-kampen ender med at farvel med de gamle spillere
10 Aug

Sæsonen 2019-20 af Chelsea-kampen ender med at farvel med de gamle spillere

I Champions League tabte Chelsea 1-4 til Bayern München. Dette er et resultat, som mange seere kan forvente, når alt kommer til alt er der en stor kløft mellem Chelsea og Bayern München-spillere. Bayern Münchens spillere har nået den bedste kondition denne sæson. Uanset om det er stødende eller defensivt, kan spillerne opnå en ensartet koordinering.

Efter Chelseas fiasko i dette spil tog holdet officielt farvel til sæsonen 2019-20. Den nye sæson er ved at begynde, Chelsea har underskrevet to spillere i sommer. Afslutningen af ​​Chelsea-spillet repræsenterede også nogle gamle spillers afgang. Willian annoncerede, at han vil forlade teamet som en gratis agent. Han er meget glad for at spille for Chelsea trøje i 7 år. Pedro afsluttede også Blues-kampagnen. Han er taknemmelig for sin fem-årige karriere i Chelsea og håber, at Blues fortsætter med at juble!

Chelses billige fodboldtrøjer nr. 10 og nr. 11 har annonceret deres afgang fra holdet denne sæson, og den nye spillerunde vil også gennemgå en ny træning. Fra dette spil mod Bayern München er Chelseas største mangel, at forsvareren er for svag. Når holdet står over for modstanderens langtidsmål, kan målmanden ikke modstå. Chelsea vil gå videre i Champions League og skal overvinde alle holdets svagheder.

Mest viste produkter