Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Sådan kommer Erling Håland til Manchester City
11 May

Sådan kommer Erling Håland til Manchester City

Der ligger meget hårdt arbejde bag hver succesfuld spiller, selvom de har et stort talent. Blandt de unge spillere er Kylian Mbappé og Erling Håland de mest fremragende repræsentanter, men deres succes er uadskillelig fra en selvdisciplineret holdning til livet. Kylian Mbappé har endnu ikke haft en Real Madrid trøje på, og hans opholdssted er stadig et mysterium. Og Erling Håland har taget Manchester City trøje på og officielt meddelt, at han officielt kommer til Premier League-kampen.

Mange tror, ​​at formåen hos almindelige høje fodboldspillere ikke er særlig høj, og Erling Håland, der er 1,93 meter høj, har også været skadet mange gange i denne sæson. Faktisk håber Manchester City-fans stadig meget på at få Harry Kane med, men Tottenham Hotspur er ikke villig til at lade spilleren gå. Denne sæson planlagde Harry Kane oprindeligt at tage Tottenham Hotspur trøje af ​​og tage afsted, men han valgte til sidst at blive på holdet under holdets forhindring og krav på mange måder.

Der er stadig stor usikkerhed omkring Erling Håland, og det er uklart, om han klarer sig godt under Pep Guardiola. Manchester City brugte 100 millioner pund på Jack Grealish sidste år og fik intet til gengæld, så hvad får Erling Håland for at bruge et væld af penge igen? Efter de seneste fem års erfaringer er La Liga-hold holdt op med at købe spillere til høje priser, mens Premier League-holdene stadig tror på, at høje priser kan købe den styrke, de har brug for.

Mest viste produkter