Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Rivaliseringen mellem de fire hold i Serie A
22 Mar

Rivaliseringen mellem de fire hold i Serie A

På nuværende tidspunkt er Serie A blevet den mest konkurrencedygtige liga i top fire, og Juventus har hævet pointene til 59 point efter sene anstrengelser. De tre Serie A-hold har trukket sig fra Champions League-skemaet, og de har ikke opnået deres drøm om at vinde titlen. Nu har Serie A-holdene den sidste ligakamp tilbage, så deres næste kamp bliver mere intens. De fire bedste hold på ranglisten er inden for syv point fra hinanden, så resultaterne kan ændres til enhver tid, og AC Milan trøje, der vinder mesterskabet, er endnu ikke fastlagt.

Der er stadig otte slutrunder tilbage i Serie A, så Atalanta og Roma kæmper dybest set for at komme til top fire. Aktuelt øverst i Serie A-tabellen er AC Milan, som er tre point foran andenpladsen med 66 point. AC Milan skal vinde hver kamp nu, ellers bliver det svært for dem at fastholde førstepladsen. AC Milans største modstander er stadig Internazionale, et hold med et potentielt kontraangreb.

Internazionale har været i en nedtur den sidste måned, og de har uafgjort med deres modstandere i mange kampe, så AC Milan har vundet førstepladsen. Inter trøje vandt Serie A-mesterskabet i sidste sæson, så kan de stadig nå deres drøm om genvalg i denne sæson? Serie A-holdene skal arbejde hårdt for at forbedre sig, ellers bliver det svært for dem at få et gennembrud i Champions League.

Mest viste produkter