Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Real Madrids styrke er ikke stabil nok
04 Oct

Real Madrids styrke er ikke stabil nok

I 8. runde i La Liga tabte Real Madrid 1-2 til RCD Espanyol. Dette var Real Madrids første nederlag i den nye sæson. De spillede et forfærdeligt spil. Real Madrid ligger i øjeblikket først med 17 point. Holdet har scoret 22 mål og lukket 10 mål ind. Atletico Madrid er ikke længere holdet med den mindst indrømmede sats i denne sæson, Sevilla FC blev mindst lukket med 3 mål.

Selvom Real Madrid er i første omgang, er præstationen blandt spillerne stadig meget ustabil. Blandt Real Madrid -spillere er Karim Benzemas præstationer relativt stabile. Han har scoret 9 mål og 7 assists for holdet. Karim Benzema arbejdede hårdt for at få scoringen tilbage og løb desperat. Han bar nr. 9 hvide Real Madrid trøje og blev kampens største højdepunkt. Efter spillet anmodede mange spillere om at skifte billige fodboldtrøjer med Karim Benzema, og han valgte endelig en spiller fra Kina.

I år fik Thibaut Courtois kontraktforlængelse fra Real Madrid, men desværre er hans præstationer i alle konkurrencer i den nye sæson ikke god. Real Madrid, uanset om det er i La Liga eller i Champions League, har holdet lukket for mange mål ind. Så Real Madrid ser ud til at være meget bedre end sidste sæson, men træner Carlo Ancelotti undlod alligevel at slippe bekymringerne i hans hjerte.

Mest viste produkter