Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Real Madrid er det sted, spillere altid vil se frem til
01 Feb

Real Madrid er det sted, spillere altid vil se frem til

2020 er en ny start for Real Madrid, holdets 20 kampe i træk, ubesejret. Efter seks måneders træning i 2019 er spillerne blevet mere og mere modne og stabile. James Rodr í Guez tog på Real Madrid trøje igen for at kæmpe for holdet, og fansen var endnu mere begejstrede. Real Madrids gamle spillere plus kraften fra disse nye spillere er sikker på at vinde flere spil denne sæson.

Real Madrid slog Real Zaragoza 4-0 ude i 1/8-finalen i kongens cup. Fire spillere scorede, og midtbanespiller Toni Kroos hjalp to holdkammerater to gange med at vinde målet. Toni Kroos er en meget dygtig midtbanespiller, men i begyndelsen lyttede Barcelona ikke til Pep Guardiolas råd og opgav den unikke midtbanespiller. Imidlertid er de nuværende midtbanespillere Barcelonas største mangel. Pep Guardiola er en coach, der virkelig forstår Barcelona-systemet.

Hver spillers fremskridt med Real Madrid kan ikke adskilles fra coachens vejledning, Zinedine Zidane får Real Madrid til at gå til en højere tendens igen. Hvide billige fodboldtrøjer og Real Madrid-badges er altid, hvad spillerne vil have. Mange spillere arbejder hårdt for deres drømme. Vi tror, ​​at Real Madrid altid vil vente på de drømmesøgende, der arbejder hårdt for deres drømme.

Mest viste produkter