Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
RCD Espanyol kæmper for Europa League
23 Aug

RCD Espanyol kæmper for Europa League

Den fjerde runde af UEFA Cup Qualifier i sæsonen 2019-20, RCD Espanyol3-1 besejrede Solya. Dette er det ubesejrede spil af RCD Espanyol i de sidste 20 spil, det samme som Juventus og Paris Saint-Germain. RCD Espanyols nylige rekord er steget. Fra antallet af RCD Espanyol trøje kan vi se, at deres fans konstant stiger.

Dette spil så tydeligt RCD Espanyol-holdets fremskridt, spillerne hjælper hinanden med at passere og hjælpe. Gennem hele spillet gør spillerne deres del i deres position og forsøger at skabe en chance for at score mål for holdet. De tre mål er resultatet af spillerne, der arbejder sammen, og billige fodboldtrøjer danner en blå-hvid bue i Middelhavet.

RCD Espanyol har været på den professionelle fodboldklub i Barcelona, ​​og der er ingen store stjerner. I de senere år har der ikke været nogen stor rekord. Årets sæsonresultat er mere fremtrædende end tidligere år. Nogle hold går ned ad bakke, og flere hold arbejder hårdt for at gå op. Dette er buebestemmelsen for overlevelse.