Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Paulo Dybala blev og vandt
07 Oct

Paulo Dybala blev og vandt

Siden CRISTIANO RONALDO blev medlem af Juventus, er antallet af Juventus fans steget dramatisk, og det at eje en Juventus trøje er også en hobby. En masse interessante ting skete med Juventus i år, og Paulo Dybala solgte næsten til Manchester United. Det var de loyale fans, der havde visionen om at beholde Paulo Dybala. Jeg kan huske Juventus-familiekampen, da fansen hentede Paulo Dybalas billige fodboldtrøjer og råbte "Paulo Dybala, bliv".

Juventus fans har altid været loyale fans. De elsker Juventus-kultur og fodboldånd. I dette særligt meningsfulde spil tilbagebetalte Paulo Dybala til sidst fansens kærlighed med sin egen indsats. Juventus slog Inter Milan 2-1 og steg til nr. 1 i Serie A. Paulo Dybala tog føringen med at vinde målet og Gonzalo Higuan hjalp holdet med at vinde målet. Sejren over Inter Milan er det største bevis på Juventus 'taktiske styrke.

Vidste ikke, hvis idé det var, og ville at Paulo Dybala skulle forlade holdet. Takket være Juventus fans, var Paulo Dybala fast besluttet på at blive. Spillere påvirker fans af liv, og fans kan også ændre spillernes indre verden. Juventus er heldig som har spillere som Paulo Dybala, og forhåbentlig kan han skabe flere mål i fremtiden.

Mest viste produkter