Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Patrick Cutrones Broken Associazione Calcio Milan Football Dream
26 Jul

Patrick Cutrones Broken Associazione Calcio Milan Football Dream

Den mest uventede spiller, der forlader denne sommerens fodboldoverførsel, er Associazione Calcio Milanos spider Patrick Cutrone. Han kom fra Associazione Calcio Milan ungdomsakademi og har været med på holdet under Associazione Calcio Milanos vanskeligste tider. Han elskede AC Milan trøje, som han beundrede fra barndom til barndom. Hvad fik ham til at overleve de mest vanskelige tider og forlade teamet nu?

I de senere år har Associazione Calcio Milan ikke været i stand til at rekruttere spillere i tide på grund af økonomiske problemer. Hvis de ønsker nye medlemmer, skal de først sælge holdets spillere. Associazione Calcio Milan føles bedre egnet til det nuværende Associazione Calcio Milan fodboldsystem, fordi han kan lide Atletico Marseille-vinger ngel Correa. Desværre er midlerne utilstrækkelige, og spillere skal vælges og sælges. Men ingen forventede, at Associazione Calcio Milan ville sælge Patrick Cutrone, som var en så god fodboldspiller og havde en anden fodboldånd i en ung alder.

Patrick Cutrone forlader Associazione Calcio Milan, og fans er tilbageholdende med at forlade teamet. Hold hans billige fodboldtrøjer nr. 63 op for at vise sin støtte for evigt. Uanset hvilket hold han vil spille i fremtiden, skal du altid huske Patrick Cutrone, der gav sin ungdomspassion til Associazione Calcio Milan.