Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Paris Saint-Germains store boldspil
28 Aug

Paris Saint-Germains store boldspil

Paris Saint-Germains 4-0-sejr over Toulouse i tredje runde af franske A skulle være et lykkeligt hold, men han var slet ikke glad. Paris Saint-Germain mistede to nøglespillere, pioner Kylian Mbappe og center Edinson Cavani. Nu er begyndelsen af ​​spillet, spillerens skade og tilbagetrækning er holdets største slag.

Kylian Mbapp_has klarede sig godt i disse kampe, og i en alder af 20 har han vundet mange udmærkelser for sin billige fodboldtrøjer. Siden han kom til Paris Saint-Germain, har han gjort sit bedste for holdet. Han scorede 47 mål i 58 kampe med Paris Saint-Germain, hjalp 17 gange og vandt to mesterskaber i træk. Kylian Mbappe er en virkelig stærk fodboldspiller, hvis data beviser hans evne.

Paris Saint-Germains spil også uventet fanget styrken af ​​erstatning Maxim Choupo-Moting, der begejstrede sig for at bære Paris Saint-Germain trøje og løb til banen for at score to mål for holdet. Da han ikke har været på banen i lang tid, fastholder han stadig sin lidenskab for fodbold og er altid klar til at gå på banen. Fodbold er en slags ånd, men opfordrer også folk til at komme videre.