Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Nu får Barcelona Lionel Messi til at føle sig træt
10 Jan

Nu får Barcelona Lionel Messi til at føle sig træt

Barcelona tabte 2-3 til Atletico Madrid i den spanske Super Cup semifinal. Sidste års mester, Barcelona, ​​har tabt finalen i år. Lionel Messi ser på Atletico Madrid-spillerne omfavne hinanden og tænker på knusebilledet af Barcelonas bedste angriberen. I starten begyndte de alle Barcelona trøje og lovede at kæmpe sammen for holdet, men nu er Barcelona afhængig af ham for at støtte dette løfte. Der var en masse konflikt i dette spil, og Barcelona vandt ikke tilbage.

I denne konkurrence er Barcelona bedre end Atletico Madrid i alle aspekter. Barcelona har 72% besiddelse og scorede 2 mål i 16 skud, mens Atletico Madrid kun har scoret 3 mål på 6 skud. Fra denne andel kan vi se, at Barcelona og Atletico Madrid er helt forskellige systemfodboldhold. Barcelona angriber hovedsageligt, mens Atletico Madrid hovedsageligt forsvarer. I sidste ende vandt Atletico Madrid kampen mellem de to hold, hvilket viser, hvor vigtigt et holds forsvar er.

I slutningen af ​​spillet kiggede Lionel Messi roligt på spillerne, der bærer Atlético Madrid trøje, med hænderne akimbo og øjne viser hjælpeløs stemning. På trods af at han brød igennem Atletico Madrids mål, ventede Antoine Griezmann ikke på at vinde for holdet. Barcelona har nu gjort Lionel Messi træt, hvordan kan han ændre holdets situation.

Mest viste produkter