Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Napolis ihærdige præstation vinder den italienske cup
18 Jun

Napolis ihærdige præstation vinder den italienske cup

I finalen i den italienske cup denne sæson tabte Juventus 4-2 til Napoli. Juventus-spillere forlod desværre stadionet, og de skuffede fansen. Juventus spillede ikke godt i dette spil og blev fuldstændigt undertrykt af Napoli-spillerne. Napoli-spillere viste en ihærdig fodboldånd, og angreb modstanderens mål igen og igen.

Juventus-spillere er som et stykke sand uden enhed og samhørighed. Når han så målmanden Gianluigi Buffon gøre syv besparelser, gjorde publikum bekymrede for hans hjælpeløse øjne. Selvom målmanden kan opfange modstanderens mål, hvis holdkammeraten ikke klarer at opfange modstanderens pas og mål, vil det andet angreb altid blive brudt. Efter at spillet mislykkedes, så Gianluigi Buffon på den mudrede billige fodboldtrøjer dækket med tårer i hjørnerne af hans øjne.

Gianluigi Buffon forsvarede sin modstanders 90-minutters forseelse og satte stillingen til 0-0. Desværre tabte de i straffesparkkonkurrencen mod Napoli. Fans bifalder Gianluigi Buffon iført en Juventus trøje og takkede ham for hans vidunderlige præstation. Gianluigi Buffon er Juventus 'bedste spiller i dette spil, og han er skuffet over sine holdkammerater.

Mest viste produkter