Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Maurizio Sarris coaching Juventus var en fejltagelse
11 Jun

Maurizio Sarris coaching Juventus var en fejltagelse

Paulo dybala er endnu ikke vendt tilbage til træning på grund af epidemien. Paolo dybalas kontrakt er ved at udløbe. Kan han vælge denne billige fodboldtrøjer igen for fans? Maurizio sarri sagde i et interview for nylig: Paulo Dybala og CRISTIANO RONALDO kan kun vælge en person til at spille i spillet, ellers er det vanskeligt for holdkammerater at træffe pasbeslutninger. Så vælger Juventus, hvem der bliver i holdet eller skifter træner og starter igen.

Mange fans synes, at Maurizio Saris coaching af Juventus er en fejltagelse. Han undlod at inspirere til Paulo dybalas og Cristiano Ronaldo styrker. Siden Maurizio sarri træner Juventus, har Paulo dybala spillet mere som en erstatning. Maurizio Sarri forladte også Mario Mandžukić, hvilket fik ham til at tage Juventus trøje af ​​og desværre forlade teamet.

Denne sæson Serie A-titel er stadig et mysterium, hvor Juventus, Inter Milan og S. Lazio alle kæmper for det. I lyset af en træner som denne, vil Paulo dybala forblive i Juventus for kærlighed og betaling, eller vælger han et hold, der kan spille? Paulo dybalas bedring efter udbruddet er ukendt, så publikum ser frem til starten af ​​Serie A-kampen.

Mest viste produkter