Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Mauricio Pochettino er ikke kåret som bedste træner i Ligue 1
07 May

Mauricio Pochettino er ikke kåret som bedste træner i Ligue 1

Hver veteranfan har skarpe øjne, og de kender den virkelige styrke mellem hver spiller og træner. Da Luka Modrić vandt Ballon d'Or, blev den stemt af alle. Gennem årene har han langsomt set fodboldens sande betydning med sin styrke. Lionel Messis Ballon d'Or-pris sidste år blev også kritiseret af mange, men det var først et år senere, da alle så Robert Lewandowskis bemærkninger om, at de virkelig forstod disse vælgeres unikke vision og strålende sind.

Denne gang vakte Mauricio Pochettinos manglende evne til at være den bedste træner i Ligue 1 igen kontrovers, men der var ingen kommentarer fra disse seniorfans. Efter deres mening er det ganske normalt for Mauricio Pochettino at tabe draften, trods alt har Paris Saint-Germains præstationer i denne sæson været middelmådige. Selvom Paris Saint-Germain låste Ligue 1-titlen før tidsplanen, skabte holdet rekorden for flest indkasserede mål i årevis. Mauricio Pochettino fik ikke spillerne i Paris Saint-Germain trøje til virkelig at spille, og spillerne lærte ikke mere af træneren, fra en kamp-til-kamp-strategi.

Sammenlignet med andre hold i Ligue 1 har Paris Saint-Germain et meget højt niveau af spillere. Men under coaching af Mauricio Pochettino viste Paris Saint-Germain en gruppe scener uden ideel kampånd. Paris Saint-Germain ligner nu meget Tottenham Hotspur dengang, hvor træneren mangler et strejf af energi til at inspirere spillerne. Når hver spiller, der bærer en billige fodboldtrøjer, mister retningen, er de som tabte lam i spillet.

Mest viste produkter