Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Marco Reus, tysk fodboldprofessor, 2019
29 Jul

Marco Reus, tysk fodboldprofessor, 2019

Tyskland annoncerede, at den tyske fodboldspiller i 2019 var Marco Reus, en spiller fra Dortmund. Dette er anden gang, han vinder denne ære, og tilføjer et nyt lag af herlighed til hans billige fodboldtrøjer. Marco Reus, der er over 30 år gammel, er blevet tildelt Mr. Fodbold igen. Han føler sig mere ophidset og glad, end han gjorde for første gang. Fordi hans karriere har efterladt ham lidt tid, værdsætter han enhver ære, der kommer næste. Det er ikke som når du er ung, du håber altid at blive bedre næste gang. Når du fejrer, værdsætter du ikke æren foran dig. Mere vigtigt er det, at du tænker over, hvordan du får æren næste gang.

Marco Reus fodboldkarriere har været ujævn, og hans skader har altid været med ham. Det, der dræber Marco Reus så godt, spiller ikke modigt, men spiller fodbold er mere uadskillelig fra hans indre frygt. Nu bærer han Borussia Dortmund trøje som kaptajn, mere for holdets enhed til at lægge grundlaget.

Dortmunds team har forbedret sig langsomt i de senere år og har gjort meget fremskridt i alle aspekter. Dette er resultatet af lydløse indsatser mellem trænere og spillere, jeg tror, ​​at indsatsen altid vil blive belønnet.