Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City og Liverpool vinder begge i Premier League runde 34
25 Apr

Manchester City og Liverpool vinder begge i Premier League runde 34

Nu er hver kamp i Premier League meget intens. Nogle hold kæmper for at beholde deres placeringer, nogle kæmper for at kvalificere sig til Europa League, og nogle forsøger endda at undgå nedrykning. Hvert hold kæmper hver kamp for forskellige mål, og hver spiller, der tager en billige fodboldtrøjer på, kæmper til ende for æren i sit hjerte. Den 34. runde af Premier League er ved at være slut, hvor Liverpool bevarer deres anden position med en 2-0-sejr over Everton. Chelsea ligger midlertidigt på tredjepladsen efter en 1-0-sejr over West Ham United. Og West Ham Uniteds drømme om at vinde kampen og overgå Manchester Uniteds point blev knust, og de er stadig to point fra sjettepladsen.

Everton er faldet i nedrykningsstregen i denne sæson, og Frank James Lampard er stadig ude af stand til at gøre en forskel. I Liverpool og Everton kæmpede begge hold for at vinde med deres respektive mål, hvor bagspilleren Andrew Robertson og indskiftede Divock Origi scorede effektive mål. De spillere, der har båret Liverpool trøje i denne sæson, har været fantastiske. Ikke alene er angriberne i stand til at score mål, men nu kan selv forsvarsspillerne score mål i svære situationer.

Liverpool og Manchester City er stadig et point fra hinanden i tabellen, og de to hold skal mødes om Premier League-titlen. Manchester City står tilbage med deres sidste Premier League- og Champions League-opgør i denne sæson, mens Liverpool står over for det sidste ansigt til ansigt i alle tre kampe. I de sidste runder af Premier League vil de to hold møde modstandere af samme styrke, men Liverpool har endnu en FA Cup-finale mod Chelsea.

Mest viste produkter