Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Liverpool har dybest set sikret Premier League-titlen
27 Dec

Liverpool har dybest set sikret Premier League-titlen

Der var så mange utrolige scoringer i den 19. runde af Premier League, at Chelsea tabte 2-0 til Southampton og Liverpool 4-0 til Leicester City. Sidste gang Leicester City slog Southampton 9-0 denne sæson, sluttede spillet anderledes. Liverpool er det mest stabile hold i Premier League denne sæson, og deres billige fodboldtrøjer er blevet købt af Premier League Fans.

Liverpools fremragende præstation har endnu en gang udvidet forkantene med point til 13 point, og Premier League-mesterskabet denne sæson er dybest set målrettet mod Liverpool. Liverpool-spillerne kæmper virkelig hårdere og modigere, og de har udviklet flere fremragende spillere i dette modige hold. Lad os huske midtbanespilleren i Liverpool trøje - Trent Alexander Arnold i dette spil. Han er den mest aktive spiller i spillet med et mål og to assists.

Liverpool har virkelig ændret sig meget under vejledning af J rgen klopp. Fremragende træner kan virkelig mobilisere spillernes fordele og evner. Liverpool er nu et meget godt hold på alle måder, uanset om det er angriberen, midtbanen, ryg taljen eller målmanden er især fremragende spillere. Coach er holdets ånd og holdets kernekraftværk.

Mest viste produkter