Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Liverpool er heldige, at de ikke åbner hullet igen
11 Apr

Liverpool er heldige, at de ikke åbner hullet igen

Manchester Citys og Liverpools styrker og svagheder komplementerede hinanden, og de to hold endte uafgjort. Liverpools angribere er rigtig gode spillere, i tilfælde af at Roberto Firmino og Mohamed Salah underpræsterer, er Diogo Jota og Sadio Mané blevet holdets topscorer. Mohamed Salah er endnu ikke kommet sig over sit seneste VM-kvalifikationsnederlag og viser stadig sorg. For at tilskynde Mohamed Salah til at komme sig tidligt, holdt flere fans Egypten fodboldtrøje nr. 10 og råbte: Din fortræffelighed vil ikke forsvinde på grund af én kamp, ​​Liverpool venter stadig på, at du skal konkurrere i finalen i Champions League.

Den VM-kvalifikationskamp kunne have været et kæmpe slag for Mohamed Salah, der var så desperat efter at spille et VM. Mohamed Salah har altid været en spiller med lavt selvværd, som ikke var meget værdsat som teenager. Hvis det ikke var for støtten og opmuntringen fra Jürgen Klopp, var han måske ikke nået til det punkt, hvor han nu har succes. Da Jürgen Klopp bad Mohamed Salah om at bære Liverpool trøje, fyldte trænerens beslutsomme øjne ham med magisk kraft.

Mohamed Salahs sidste præstation skuffede ikke Jürgen Klopp, der langsomt blev mere selvsikker i Liverpool. Elimineringen af ​​Egypten denne gang udløste Mohamed Salahs indre verden igen, og ingen vidste, hvornår han ville komme sig godt. Begge trænere åndede lettet op, efter at Manchester City og Liverpool havde uafgjort 2-2. Guardiola fastholdt Manchester Citys føring, mens Liverpool var taknemmelige for, at de ikke åbnede hullet igen på grund af nederlaget.

Mest viste produkter