Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Lionel Messis ansvar overfor Barcelona gik videre til sine holdkammerater
04 Feb

Lionel Messis ansvar overfor Barcelona gik videre til sine holdkammerater

Ser man på spændingen ved at score to gange ansu Fati stadion, tænker folk på Lionel Messi, 17. Med tiden går Lionel Messi nu 32 år gammel. Lionel Messi tog på Barcelona trøje for 15 år siden for at spille for det første hold og vandt det første mål i den spanske liga med Ronaldinhos hjælp. Lionel Messi har bevogtet Barcelona siden da og aldrig ændret sit fodboldansvar.

Barcelona gik gennem flere trænere, men Lionel Messi var altid der. I den 22. runde af La Liga slog Barcelona Levante uni ó n deportiva 2-1, men det var stadig 3 point væk fra Real Madrid. Lionel Messi er blevet den første assistentspiller i La Liga denne sæson, fordi det handler mere om at hjælpe holdkammerater med at få flere mål og lade nye spillere opleve mere faktiske mål.

Det er sjældent at have en fodboldspiller som Lionel Messi i verden. Han kender retningen for sin indsats på alle faser. Overfor Barcelona's vanskelige situation satte han sine resultater og forsøgte at støtte hele holdet. Så ved Golden Globe Awards i 2019 vandt Lionel Messi mere respekt og kærlighed, selvom hans rekorddata ikke var den højeste. Kun 11 personer i et hold har den samme indsats og evne, kan de få mere ære og støtte for deres billige fodboldtrøjer, så Lionel Messi er villig til at hjælpe holdkammerater med at få mere fremskridt for holdets ære.

Mest viste produkter