Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Lionel Messi-ungdom blev i Barcelona
10 Sep

Lionel Messi-ungdom blev i Barcelona

Lionel Messi er blevet presset til overskrifterne af medierne i de seneste dage på grund af kontrakthændelsen. Lionel Messi, 16, sluttede sig til Barcelona og har været loyal mod holdet lige siden, og hans billige fodboldtrøjer har aldrig ændret sig fra ham. Da unge Lionel Messi mødte den største vanskelighed i livet, var det Barcelona, ​​der reddede Lionel Messi. Denne følelse Lionel Messi huskes. Uden Barcelona ville der måske ikke være nogen Lionel Messi, som du kan se nu.

Lionel Messi er den eneste spiller i verden, og hans ære har bevist alt. I år blev Lionel Messi ESPY Player of the Year og FIFA 20's verdensbedømmelse. Ingen liv er uden beklagelse. Lionel Messis største beklagelse er, at han ikke hjalp landslaget med at få flere udmærkelser. Lionel Messi, der har holdt en lav profil, vil hilse fansen på sin personlige hjemmeside. Tak for din støtte og opmuntring.

Lionel Messis ungdom er fuld af to ord i Barcelona. Han elsker Barcelona og holder hver Barcelona trøje, han bærer. Først når livet falder til bunden af ​​dalen, kan vi forstå, hvem der er mest interesseret i dig. På grund af Barcelonas redning på det tidspunkt var Lionel Messi villig til at betale for sit fodboldliv. Kun dem, der ved, hvordan man værner om belønningen, kan få en mere magtfuld ære.