Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Lionel Messi og CRISTIANO RONALDO repræsenterer hvilke to slags menneskelig adfærd
17 Aug

Lionel Messi og CRISTIANO RONALDO repræsenterer hvilke to slags menneskelig adfærd

Med Lionel Messi og CRISTIANO RONALDO, der begge trækker sig fra UEFA Champions League i 2020, er tilskuere og fans virkelig opmærksomme på den skiftende æra af fodbold. I de sidste ti år er Lionel Messi og CRISTIANO RONALDO blevet fodboldkonger, og de har flest fans i verden. Hvem vil lide fodboldtøj Messi? Hvem kan lide fodboldtøj Ronaldo? De er fodboldspillere af helt forskellige stilarter.

Mange mennesker beskyldte Lionel Messi for ikke at være kaptajn, efter at Barcelona mistede 2-8 til Bayern München. Under afbrydelse af spillet kaldte Lionel Messi ikke sine holdkammerater sammen for at opmuntre og støtte hinanden og udforske planen yderligere. I stedet valgte han at sidde stille i omklædningsrummet og vente på anden halvdel. Lionel Messi var oprindeligt ikke god til at udtrykke ord. Hvad mere var, han vidste klart i sit hjerte, at han ikke kunne redde resultatet af dette spil alene.

I mere end ti år har Lionel Messi-fans og CRISTIANO RONALDO-fans været i en kamp, ​​og de mener begge, at de mennesker, de beundrer, er bedre. Efter at CRISTIANO RONALDO mislykkedes i Juventus-spillet, foreslog han at udvise træner Maurizio Sarri og hans valg af ophold, og derefter gik han ud for at lege med sin familie med glæde. Lionel Messi stødte på mange fans skrythed og beskyldninger efter at have tabt spillet. Lionel Messis lavnøgle og CRISTIANO RONALDOs hovednøgle er to mennesker, der er bestemt til at leve i forskellige verdensbegreber. Deres opførsel afspejler også virkeligheden for to mennesker med forskellige personligheder i dagens samfund.

Comments
Write Comment
Mest viste produkter