Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Juventus-træner Andrea Pirlos evne anerkendes af fans
31 Aug

Juventus-træner Andrea Pirlos evne anerkendes af fans

Efter at Juventus blev coachet af den nye træner Andrea Pirlo, rekrutterede holdet endelig unge spillere. Før Juventus underskrev 24-årige Arthur Melo og 19-årige Félix Correia, nu har den bragt midtbanespilleren Weston McKennie, 22-årig. Holdet signerede disse unge spillere, og Andrea Pirlos evne blev anerkendt af Juventus fans. Fordi de tror Andrea Pirlo er klar over, hvad holdet mangler, i stedet for at bruge penge på at rekruttere unyttige spillere.

Ulempen ved Juventus er manglen på midtbanespillere, så Andrea Pirlo fokuserer på træning for midtbanespillere. Alle husker sidste sæson, da CRISTIANO RONALDO tog bolden fra hovedbanen til mål. Hans billige fodboldtrøjer var gennemblødt, og han kunne ikke score på grund af fysisk udmattelse. Midtbanespillere er en vigtig del af holdet, de er som holdets bånd og kerne.

De nye spillere har sat på Juventus trøje til træning, og deres gode præstationer er blevet værdsat af træneren. Juventus har skiftet træner kontinuerligt i de sidste par år. Fans håber, at Andrea Pirlo vil være i stand til at træne holdet i lang tid. Mange hold skifter trænere for at repræsentere manglen på samlet styrke, så træneren ændrer ikke også repræsenterer en bedre udvikling af holdet.

Mest viste produkter