Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Italiens fodboldlandsholdsspillere bliver fokus for sommerunderskrivelser
19 Jul

Italiens fodboldlandsholdsspillere bliver fokus for sommerunderskrivelser

Det italienske fodboldlandsholds sejr i europacupen er uadskillelig fra Roberto Mancinis trænerevne. Han er en træner, der virkelig forstår fordelene ved spillere. Det italienske fodboldlandshold har ikke berømte stjerner som andre hold, de er bare en gruppe spillere med ringe forskel i styrke. Denne gang efter at de italienske fodboldlandsholdsspillere er blevet trænet af Roberto Mancini, er potentialet hos hver af deres spillere blevet stimuleret. Det italienske fodboldlandsholds succes er uadskillelig fra hver spiller, og deres forenede energi størknes til en stærk styrke.

Det italienske fodboldlandsholds sejr er uadskilleligt fra hver spillers bidrag, så spillerne på dette hold er også blevet det første valg for mange klubber om sommeren. I europacupen bar disse mennesker også Italien EURO 2020 trøje, og de vender hver gang tilbage til deres stillinger efter kampen. Gianluigi Donnarumma har farvel med AC Milan. Han satte Paris Saint-Germain trøje på og dukkede op i Parc des Princes. Ud over de fremragende præstationer hos Gianluigi Donnarumma, Nicolò Barella og Jorginho blandt de italienske fodboldlandsholdsspillere, blev den unge spiller Manuel Locatelli den største vinder.

Efter at Roberto Mancini havde tillid til Manuel Locatelli, blev hans hjerte bekræftet. Manuel Locatelli fik tilliden til sit hjerte, og han spillede igen en fremragende præstation. Den tidligere Manuel Locatelli havde et mentalitetsproblem, der fik hans karriere til at falde til bunden. Nu er Manuel Locatelli blevet moden og stabil, og han håber at få et mere bestemt og selvsikker hjerte.

Mest viste produkter