Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Italien vandt ikke to kampe i FIFA -VM -kvalifikationskampene
07 Sep

Italien vandt ikke to kampe i FIFA -VM -kvalifikationskampene

Efter at Italien vandt European Cup, anerkendte alle dette landsholds styrke. I denne europæiske konkurrence i FIFA -VM -kvalifikationstrækning trak Italien med sine modstandere i begge kampe. På nuværende tidspunkt rangerer Italien stadig først i gruppen i point, og styrken mellem spillerne er stadig meget stabil. Italien fodboldtrøje er steget markant i de seneste måneder, og deres spil har også tiltrukket sig mere publikums opmærksomhed.

Sidste gang Italien vandt FIFA World Cup mesterskabet var i 2006. Dette hold har vundet 4 mesterskaber i holdets historie. For hvert landshold er chancen for at vinde FIFA verdensmesterskab meget lille. Italien har vundet fire gange og er allerede et meget succesrigt hold. Blandt FIFA World Cup -holdene er Brasilien det eneste hold, der når alle 21 finaler og har vundet 5 mesterskaber i alt. Derfor er Brasilien fodboldtrøje elsket af fodboldfans over hele verden, og fodboldkulturen på landsholdet har dybt ændret folks holdning til livet.

Kan Italien ændre historien i dette FIFA -VM? Med afslutningen på Europacupen forbereder forskellige lande sig på FIFA -VM -kvalifikationskampe. FIFA World Cup -spillet er en test af konkurrencen mellem det europæiske fodboldhold og fodboldholdet i Amerika. Italien bør stræbe efter at vinde kampen for den europæiske fodboldkultur.

Mest viste produkter