Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Hvordan overlever Manchester City krisen
04 May

Hvordan overlever Manchester City krisen

Spillerens karriere tid er begrænset, generelt efter 35 vil de langsomt trække sig tilbage fra spillebanen. Manchester City bliver suspenderet i to sæsoner i Champions League. Vil spillere vente i to år? På nuværende tidspunkt samarbejder Manchester City-spillere ganske stiltiende og rangerer nummer to i Premier League med hensyn til præstation.

I lyset af den nuværende situation i Manchester City, hvilke beslutninger vil disse spillere tage, Manchester City trøje eller deres endelige valg? Pep Guardiola sagde: Han vil stå sammen med Manchester City for at bestå denne vanskelige test. Vil spillerne tænke det samme som træneren? De spillere, der er i spidsen for deres ungdom er det bedste tidspunkt at vinde herlighed. Vil de være villige til at opgive jakten på ære for Manchester City? Manchester City er bestemt til at starte en hård start, og spillerne vil vælge at forlade teamet til deres egen fremtid.

Hver spiller har ret til at vælge, hvilken billige fodboldtrøjer han skal spille for, så Manchester City har ikke fornyet holdets spillere i denne periode. Mange hold har forberedt sig meget på denne sommer rekruttering, og Manchester City har ikke gjort noget. Manchester City venter på en mulighed for at komme. Jeg tror, ​​at alle venter på det endelige resultat.

Mest viste produkter