Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Har Neymar tid til at vende sig nu?
08 Jan

Har Neymar tid til at vende sig nu?

Er det lidt sent for Neymar at sætte sig et mål nu? I 2019 havde Neymar for mange negative nyheder, og på grund af sin fysiske skade bar han kun Paris Saint-Germain trøje 28 gange for at kæmpe for holdet. Hans dårlige rekord påvirker også direkte hans personlige ære, og Neymar vandt ingen priser i 2019.

I 2020 besluttede Neymar sig endelig med at stræbe efter større ære for Paris Saint Germain. Nu er han villig til at tage på sig denne billige fodboldtrøjer og ønsker ikke længere at overføre. Hvis Neymar tager spillet alvorligt, kan han måske skabe flere mål i år. Efter to år med uregelmæssigt liv, er du ikke sikker på, at Neymars fysiske kondition kan nå sit højdepunkt?

En æra vil altid gøre historien for en gruppe fodboldspillere, og Neymar valgte en urolig fodboldkarriere, fordi han ikke var villig til at arrangere sin skæbne. Neymar er en repræsentant for post-90'erne og afspejler også den urolige mentalitet fra post-90'erne, hvilket gør det vanskeligt for dem at overgå post-80'erne spilleres dedikation til fodbold og loyalitet til holdet.

Mest viste produkter