Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Gleden ved den længe tabte sejr får Arsenal til at se mere varm ud
02 Jan

Gleden ved den længe tabte sejr får Arsenal til at se mere varm ud

Arsenal vandt endelig et spil, og i begyndelsen af ​​2020 startede holdet det nye år med sejr. Gleden over den længe tabte sejr gjorde, at Pierre Emerick Aubameyang ikke engang tog på sin billige fodboldtrøjer og jakke, og omfavnede den nye træner Mike Arteta. Pierre Emerick Aubameyang er en loyal spiller af Arsenal, og hans bidrag er indlysende for alle Arsenal fans. For at genoplive Arsenal, bidragede Pierre Emerick Aubameyang uselvisk sin kærlighed og indsats for fodbold.

I den 21. runde af Premier League, slog Arsenal Manchester United 2-0. I dette spil er Arsenals præstation relativt stabil, men Manchester Uniteds gentagne fejl fører til holdets fiasko. Tidligere var Manchester United den største modstander af Arsenal. Generelt vandt Manchester United konkurrencen. Ingen forventede, at Manchester United ville spille en så dårlig præstation i dette spil.

Arsenal's sejr gjorde også fansen glade. De klappede deres Arsenal trøje for at vise deres opmuntring til spillerne. De håber, at Arsenal kan vinde flere spil i 2020. Hvorvidt ankomsten af ​​den nye træner kan ændre Arsenal's situation, er stadig ukendt. Fans håber kun, at spillere kan klare sig godt sammen med træneren for at skabe et ihærdigt og fast Arsenal.

Mest viste produkter