Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Frankrig vedtog den mest konservative plan for at annullere konkurrencen
29 Apr

Frankrig vedtog den mest konservative plan for at annullere konkurrencen

Ligue a annoncerede officielt annullering af spillet og starter ikke den nye sæson før i september. Af hensyn til hele landets sundhed har Frankrig vedtaget den mest konservative plan. Spillet kan spilles igen, og chancerne for at overleve er ikke meget store. Når spillerne er inficeret, vil det være et tab for landet og folket.

De franske fans, der hørte nyhederne, støttede alle den nationale politik. Fodbold er bare en slags sjov i alles liv. Spillere bør ikke tage deres liv til risiko for alles sjov. Selvom fansen savner de spil, hvor de glæder sig over spillerne i deres fodbold tøj, foretrækker de at se spillerne for evigt. Den købte Paris Saint-Germain trøje kan opbevares i flere måneder og derefter bæres igen. Hvis spilleren ofrer for en midlertidig kamp, ​​bliver det en permanent beklagelse for alle.

Vil suspensionen af ​​La Liga give disse lande en påmindelse om, at de stadig beslutter at genoptage kampen til økonomisk fordel. Ronaldinho sagde engang: fodbold i sig selv er kun en slags sjov, når den udviklede sig til en slags kommercialisering, men der er ingen original lykke og fodboldbetydning. Hvilken slags kamp vil det være, når spillet starter igen?

Mest viste produkter