Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Frank Lampards rejse fra en Premier League-spiller til en træner
29 Jun

Frank Lampards rejse fra en Premier League-spiller til en træner

Chelsea har vundet flere kampe på række, hvilket gør publikum mere og mere beundrer Frank Lampards coaching. For unge fans nu ved de måske ikke meget om Frank Lampard som spiller. Frank Lampard gav fodboldbesættelsen til Premier League, og han bar Chelsea trøje i 13 år. Frank Lampard kom til Manchester City i 2014-15. Selvom det kun var et år, bragte han mange sejre til holdet.

Da Frank Lampard var en spiller, var hans IQ højere end gennemsnittet. Som midtbanespiller kan Frank Lampard blive tredjepladsen i Premier League-skyttelisten og den spiller med flest mål i Chelsea-historien. Fra disse to punkter kan det ses, at Frank Lampard er enestående. Chelsea betyder meget for Frank Lampard, så når holdet er i problemer, er han villig til at overtage denne engang elskede billige fodboldtrøjer.

Hvis gode midtbanespillere kan skifte til coaching, kan de generelt blive gode coaches. Midtbanespilleren er holdet i holdet, og de har brug for fremragende sind og klare bedømmelsesevner i spillet. Publikum har set frem til en anden fremragende træner, han er den tidligere Barcelona midtbanespiller Xavi.

Mest viste produkter