Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Fodboldkulturarv i Argentina og Uruguay
11 Oct

Fodboldkulturarv i Argentina og Uruguay

Med tiden er Uruguay ikke længere det modige og uovervindelige fodboldlandshold. De fleste Uruguay -spillere ældes nu, og alle tre målmænd er over 30 år. De tidligere fremragende spillere forward Luis Suárez og forsvareren Diego Godín er begge omkring 35 år, og de kan næsten ikke understøtte holdets vigtige opgaver mere.

I fansens hjerter rundt om i verden symboliserer Uruguay fodboldtrøje ære for mesterskabet, mens Argentina fodboldtrøje repræsenterer fodboldens ånd. Uruguay er det fodboldlandshold, der har vundet flest mesterskaber på eller over kontinentalt niveau. Indtil videre har den vundet 20 officielle mesterskaber i fodbold på verdensplan og kontinentalt plan. Uruguay er et lille land, men deres fodboldkultur har udviklet sig meget vellykket. Argentinas fodboldkultur påvirker mange menneskers tankegang, og de har dyrket generationer af fodboldgenier.

Uruguay og Argentina er de to landshold, der har spillet flest gange i alle internationale konkurrencer. Denne kamp er 184. gang, at de to hold spiller mod hinanden. Lionel Messi og Luis Suárez er meget spændte på at se hinanden igen, nu er det umuligt for dem at spille for det samme hold på samme tid. Så selvom to mennesker deltager i det samme spil som modstandere, vil de føle sig meget lykkelige.

Mest viste produkter