Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Fodboldens ånd opnår sejr for konkurrence
20 Sep

Fodboldens ånd opnår sejr for konkurrence

I den første runde af Champions League trak Inter Milan 1-1 hjemme mod Prague Slavi. Holdet kunne ikke vinde i det første spil, hvilket fik nogle spillere til at tænke anderledes. Romelu Lukaku, der netop var tilsluttet holdet, var for ivrig efter at vinde ære for Inter trøje. Og utilfredshed med den måde, andre spillere spiller på, fører til modsigelse mellem spillere.

Inter Milans spillere, der netop havde kendt hinanden i en kort periode og havde trænet sammen, så tydeligt et øjeblik af mistillid og pause mellem spillerne i kampen. Spillernes tillid er den vigtigste fodboldånd i fodboldkampe. Uden denne åndelige stiltiende forståelse vil holdet være løst og som et spredt sand kan styrken for samhørighed ikke stige. Fodbold er et holdspil, den kollektive styrke, som individuelle evner aldrig kan nå.

Inter Milan's samlede styrke er stadig meget god, afhængigt af hvad træner lærer spillerne. Spillere er som deres billige fodboldtrøjer. Hvis de har den samme tro og enhed i tro, tror de, at alt kan løses. Inter Milan har slået sig ned i årevis uden nogen succes. Vil dette hold gøre et gennembrud?

 

Mest viste produkter