Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Fire forskellige trøjebetydninger af CRISTIANO RONALDOs karriere
31 Aug

Fire forskellige trøjebetydninger af CRISTIANO RONALDOs karriere

Mange spillere over 35 år har svært ved at få invitationer fra holdet til at deltage, og de vil også falde ind i den vanskelige slutfase af deres karriere. For at CRISTIANO RONALDO kunne fortsætte sin karriere i fodbold, måtte han sænke hovedet for at gå på kompromis med Manchester City og reducere sin løn. Endelig vendte han ved hjælp af Sir Alex Ferguson tilbage til Manchester United, som han ville. CRISTIANO RONALDO faldt i styrke i kampen i sidste sæson, men han vil stadig ikke blive i Juventus og blive en erstatningsspiller.

Selvom CRISTIANO RONALDO har brugt Manchester United trøje på ny, er Juventus stadig taknemmelig for sit bidrag. Tilslutningen til CRISTIANO RONALDO realiserede ikke Juventus 'drøm om at blive en mester i Champions League, men hans serie af strålende mål er stadig registreret i holdets historie for altid. CRISTIANO RONALDO bar en Juventus trøje i tre år, men det lykkedes ham alligevel ikke at trække sig tilbage i denne by.

CRISTIANO RONALDOs karriere er fuld af vidunderlige billeder, han har skiftet fire trøjer i alt. Efter CRISTIANO RONALDO flyttede til Manchester United i år, skulle han ikke slutte sig til andre hold. Manchester United gav CRISTIANO RONALDO den ultimative følelse af tilhørsforhold, og publikum så frem til hans optræden. CRISTIANO RONALDOs fysiske kondition er bestemt ikke så god som før, men hans fodboldfærdigheder er stadig stærkere end almindelige spillere.

Mest viste produkter