Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
FC Bayern m. Nchen Jersey bliver Thomas mülers mest dyrebare gave
18 May

FC Bayern m. Nchen Jersey bliver Thomas mülers mest dyrebare gave

FC Bayern mü nchen, siden Hans Dieter flick blev træner, er holdet meget forbedret både med hensyn til præstation og personlig evne. Veteranspillere Thomas müler og Manuel Neuer har gjort mest fremskridt, som om de er tilbage i toppen af ​​deres karriere. Hans Dieter flick plejede at være en assistent for holdet, så han og spillerne er mere som venner og brødre.

Thomas m ü ller er en spiller med et underligt ansigt. Han har vundet fansens fordel på grund af hans antics. Men siden Tyskland blev slået ud af verdensmesterskabet, synes Thomas müler at have ændret sig. Det er ikke klart, hvad der skete med holdet. Thomas m ü ller mistede også sin kvalifikation til at bære det holds Tyskland fodboldtrøje.

I dette spil har Thomas m ü ller og træner Hans Dieter flick en sjov interaktion for at minde alle om den sjove og sjove spiller. Ingen kan tro, at Thomas m ü ller, der er blevet et holdsubstitut, kan spille så fremragende personlige data. Thomas müler har valgt at forny sin kontrakt med holdet igen, og Bayern München trøje er blevet den mest dyrebare gave i sin karriere.

Mest viste produkter