Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Everton på randen af nedrykning i Premier League-tabellen
29 Mar

Everton på randen af nedrykning i Premier League-tabellen

Everton har endnu ikke forbedret sig under Frank James Lampard og er stadig nummer 17 i Premier League. Everton har skrevet kontrakt med Dele Alli og Donny van de Beek til denne sæson, men de to har desværre ikke spillet godt endnu. Dele Alli blev til sidst droppet af Tottenham Hotspur, og hans dårlige mentalitet påvirkede hans præstation direkte. Donny van de Beek skiftede Manchester United trøje ud, som han ønskede, han skulle ikke længere sidde på bænken og vente på tidens gang, men desværre gav holdet ham kun et halvt år.

Tre måneder senere savner Dele Alli stadig Tottenham Hotspur trøje, holdet han elskede siden han var barn. Dele Alli og Donny van de Beek er begge unge og forhåbentlig vil de være i stand til at præstere godt i Everton. Frank James Lampard fulgte stadig ikke andres råd, han valgte alligevel at blive på Premier League-holdet. Fans, der har hørt om Frank James Lampards træning i Chelsea, er enige om, at trænerens evner stadig er uerfarne.

Frank James Lampard er taktisk for monolitisk, og hans brug af styrke mellem spillerne er ikke præcis nok. I hovedet på de fleste fans kan en fantastisk træner altid bryde ud i en særlig følelsesmæssig passion under kampen, men Frank James Lampard er for stille til at se spillerne spille. Everton er på randen af ​​nedrykning i denne sæson, og alle ønsker bare, at holdet bevarer deres plads i Premier League.

Mest viste produkter