Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
En god træner er altid opmærksom på holdets mangler
13 Feb

En god træner er altid opmærksom på holdets mangler

Kan du huske Barcelona midtbanespiller Xavi? Siden Xavis afgang har Barcelonas rekord været en hurtig tilbagegang. I mange hold lægger trænere mere opmærksomhed på evnerne for spidser, vingere og rygrad. De er ofte ligeglade med vigtigheden af ​​midtbanespillere. I de senere år har Barcelona desperat forsøgt at udfylde positionen som kantlinjen Neymar, men de har ignoreret midtbanevalget efter at Xavi forlod, hvilket resulterede i, at den hjælpeløse Lionel Messi nu melder sig frivilligt til at overtage rollen som center.

En god coach indser altid, hvad andre mennesker ikke kan forstå. Frank Lampard har netop været træner i Chelsea i et halvt år, men han kan forstå holdets virkelige kernestyrke. Så han besluttede at rekruttere Hakim ziyech, Ajax Amsterdams midtbanespiller af distinktion, men på nuværende tidspunkt har Hakim ziyech ikke officielt annonceret sin vilje til at gå på Chelsea trøje. Antonio Conte er også en god træner, så da Inter Milan var relativt stabil, tiltrækkede han straks midtbanespiller Christian Eriksen. Barcelona gik gennem disse to trænere, men de vidste ikke, hvad holdet virkelig manglede? Bare hold holdet i den vanskelige situation.

Der er rygter om, at Barcelona vil have Xavi tilbage til at træne holdet, men han afviste. Måske med Xavis kraftfulde sind, er det svært at forstå, hvorfor Barcelona ikke rekrutterer nogen gode midtbanespillere? Føler holdet, at det er angriberen, vingen og ryggen, der kan vinde seks på hinanden følgende kampe? Det kan være trist at tænke på Xavi, så han ikke ønsker at tage ansvaret for Barcelona trøje i øjeblikket, men vælger at opleve sin strategiske tilstand i andre hold.

Mest viste produkter