Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Die deutsche Fußballnationalmannschaft genjusterer sine spillere til at forberede sig til europacupen
08 Jun

Die deutsche Fußballnationalmannschaft genjusterer sine spillere til at forberede sig til europacupen

Europacupen er ved at begynde, og holdene har haft en opvarmningskamp. Selvom Die deutsche Fußballnationalmannschaft rekrutterede gamle spillere og nye spillere i dette spil, var de stadig ikke optimistiske med hensyn til deres styrke fra publikum. I opvarmningskampen besejrede Die deutsche Fußballnationalmannschaft Letlands fodboldlandshold 7-1, og mange spillere scorede smukke mål. Denne opvarmningskamp fik mange tyske fans til at tro på holdets styrke. De er det bedste hold.

Thomas Müller og Joshua Kimmich fra FC Bayern München blev begge udvalgt til landsholdet, og publikum så endnu en gang frem til samarbejdet mellem disse to spillere. Thomas Müller og Joshua Kimmich var iført Tyskland fodboldtrøje, men deres antal forblev 25 og 6. Joshua Kimmich har hvilet i et stykke tid på grund af en forstuvet fod i denne sæson, så han har altid følt, at hans styrke ikke er blevet maksimeret. Der er også Kai Havertz og Timo Werner, der lige har vundet Champions League i Die deutsche Fußballnationalmannschaft. De har taget deres Chelsea trøje af og skyndte sig til landsholdet til træning.

I denne europacup har mange hold en ung gruppe nye spillere, og styrken imellem dem er ukendt. Die deutsche Fußballnationalmannschaft valgte gamle spillere og nye spillere til fuldt ud at samarbejde med holdet denne gang, og deres styrke gør det også svært for publikum at forudsige. Selvom Die deutsche Fußballnationalmannschaft klarede sig meget godt i opvarmningskampen, har mange hold skjult deres styrke.

Mest viste produkter