Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Det er ånden i fodbold, der forbliver uændret for evigt
02 Aug

Det er ånden i fodbold, der forbliver uændret for evigt

Arsenal undlod at komme ind i Champions League i år på grund af nederlaget, fordi Chelsea tydeligt så tilbagegang af Arsenal-teamet. Tidligere var Arsenal det evigt superbaseball hold i alles tanker, og det eneste hold, der har vundet 38 kampe ubesejret siden oprettelsen af ​​Premier League. Så deres billige fodboldtrøjer er en titel med stor ære, der er købt af mange fans entusiastisk.

Arsenals hold svækkes. De er nødt til at stå op igen og holde deres herlighed i live. Nye Arsenal-spillere Martinelli, Saliba, Sevalios og Nicolas Pepe, der lige havde iført Arsenal trøje i sommer. For at vinde holdet introducerede Arsenal en masse nye kræfter for at tilføje holdets mangler. Man håber også, at vi kan finde en rigtig fodboldleder fra de nye spillere og genskabe den herlige tid for Arsenal.

Med tiden går også fodboldholdets styrke ændret. En generations fodboldånd får en generation af strålende tid. Der er ingen evig kraft, kun den evige fodboldånd. Jeg håber, at Arsenal kan genvinde den oprigtige fodboldbetydning og tilbyde forskellige fodbold mirakler i fremtiden.